Hangzhou Fashion Outdoor Co., LtdE-mail: ricky@fashionoutdoor.com

Qatar Army Alice Backpack

AKmax GI Vojni ruksak za Katarsku vojsku ALICE ruksak Desert Tan Color Profesionalni osobni sustav za nošenje s naramenicama.

Pošaljite upitChat Sada

Oružane snage Katara su vojne snage Katara. Od 2015. godine, Katar je uveo obaveznu vojnu regrutaciju sa prosječno 2000 diplomanata godišnje. Od 2010. godine, izdaci Katara za odbranu povećali su se na ukupno 1.913 milijardi dolara, što je oko 1,5% nacionalnog BDP-a, prema podacima SIPRI-a. Katar je nedavno potpisao sporazume o odbrani sa Sjedinjenim Državama 2002. i 2013. godine, kao i sa Ujedinjenim Kraljevstvom. kao i sa Francuskom ranije, 1994. godine. Katar igra aktivnu ulogu u naporima Zajedničkog vijeća za suradnju u Zalivu o kolektivnoj obrani; ostalih pet članica su Saudijska Arabija, Kuvajt, Bahrein, UAE i Oman. Katar je takođe domaćin najvećoj američkoj vojnoj bazi na Bliskom istoku iu 2017. godini otvorio je vojni ataše u Vašingtonu.


Sveobuhvatna lagana individualna oprema za nošenje (ALICE Backpack) uvedena 1974. godine, sastavljena je od komponenti za dva tipa opterećenja: "borbenog opterećenja" i "opterećenja opterećenja". ALICE sistem je dizajniran za upotrebu u svim sredinama, bilo vrućim, umjerenim, hladno-vlažnim ili čak hladno-suhim arktičkim uvjetima. On je zamenio sve prethodne sisteme i za američku vojsku i za mornaricu, uključujući i opremu za nošenje M1956 za lagano opterećenje i opremu za nošenje pojedinačnih tereta M1967.


Katar GI Vojni ruksak ALICE PACK Velikih Kaki boja se koristi za Katar vojske, ovaj stil kaki boja Alice ruksak je pogodan za tržište Bliskog istoka. Ovaj Alice ruksak uključuje glavni ruksak i 11 kompleta dodatne opreme koji su vanjski željezni okvir, boca vode i vrećica za vodu i aluminijski lonac, torbica za municiju, torbica za mapu, torbica za kompas, remen za jarm, taktički pojas, bajonet žaba, vreća za lopatu i lopata, prva pomoć torbica za odijevanje i vodootporna torba.

Alice_01

Alice_02

Alice_03

Alice_04 (001) \ t

Alice_05

Alice_06

Alice_07

Alice_08

Alice_09

Alice_10

Alice_11

Alice_12

Alice_13

Alice_14


Materijali i specifikacije:

A: Tkanina: 600D poliester oksford 2 sloja PU premaz

B: Unutrašnji: 210 Taffeta poliester

C: Kapacitet: 80Liter kapaciteta za utovar

D: Veličina: 56 * 43 * 38cm

E: Težina: 5.0kg

F: Boja: Kaki


Katarski ALICE ruksak ima zatvarajuće veze. Tri vanjska džepa s podesivim zatvaračem. Gornji i bočni delovi imaju priključne tačke za torbice ALICE i M-1910

Komponente borbenog opterećenja numerirane su na dijagramu kako slijedi:

Pojas, pojedinačna oprema (veličina srednja ili velika) \ t

Slučaj, streljivo za malokalibarsko oružje (2) 30. st. mag.

Vješalice, Pojas, Pojedinačna oprema

Nosač, Alat za kopanje, Plastika

Poklopac, Kantina 1 Quart

Kućište, terenska prva pomoć / nemontirani magnetni kompasHot Tags: qatar vojska alice ruksak, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, na lageru
Srodni proizvodi
Upit