Hangzhou Fashion Outdoor Co., LtdE-mail: ricky@fashionoutdoor.com

Vojska Saudijske Arabije Alice Backpack

Digitalni Desert Camouflage vojni ruksak Saudijska Arabija vojska ALICE ruksak s 1000D poliester, a također je naširoko koristi zemljama Bliskog istoka.

Pošaljite upitChat Sada

Digitalna Desert kamuflažna boja je maskirni uzorak dizajniran za upotrebu u širokom rasponu Desert uvjeta. Njegove varijante, neke nelicencirane, koriste se sa oružanim snagama širom sveta. Obrazac je dostupan i za civilnu upotrebu

Digital Desert ALICE Backpack je vojni ruksak koji se široko koristi u zemljama Bliskog istoka, a koristi ga i oružane snage Saudijske Arabije. Obično se koristi zajedno sa ALICE Combat Vest.

Paket GI Alice iz Saudijske Arabije posebno je dizajniran za svakodnevni život vojnika u polju, sadrži predmete za preživljavanje potrebne za svakodnevno snabdijevanje. Digitalna Desert camo boja također se lako uklapa u lokalno okruženje za kamuflažu. Vanjska tkanina je čvrsta i vodoodbojna za zaštitu odjeće i opreme od lošeg vremena. Uključuje odgovarajući okvir metalnog paketa za dodavanje podrške.

Materijali i specifikacije:

A: Tkanina: 600D poliester oksford 2 sloja PU premaz

B: Unutrašnji: 210 Taffeta poliester

C: Traka: Polipropilenska vlakna visoke gustine

D: Kopča: Brzo otpuštanje PP kopče

E: Boja: Digitalna pustinjska kamuflaža

F: Upotreba: višenamenski sistem dnevnih vreća za vojnu upotrebu

F: Veličina tijela: 53 * 34 * 30cm

ALICE Military Field Pack (srednji) - Paket je napravljen od vodootporne najlonske patke i tkanine, distancnog materijala i metalnog hardvera. Može se koristiti sa ili bez LC-1 Field Pack okvira. Glavni odjeljak se zatvara pomoću vučne vrpce osigurane plastičnom obujmicom. Radio-džep se nalazi sa zadnje strane unutrašnjosti.

Veličina pakovanja može se smanjiti za manja opterećenja pomoću tri vezne karike, pričvršćene na unutrašnje dno pakiranja, i tri metalna D-prstena koja se nalaze neposredno ispod unutrašnjeg radio džepa. Za raznovrsne predmete predviđena su tri džepa na vanjskoj strani, sa zatvaračima za remen i kopču, s pričvrsnim elementima za brzi pristup. Gornji poklopac ima džep s kukom i zatvaračem s kopčom. Vješalice za opremu nalaze se iznad svakog vanjskog džepa i sa svake strane. Na dnu glavnog odjeljka i vanjskih džepova nalaze se drenažne ušice. Džep na omotnici nalazi se na vrhu, na poleđini paketa i obložen spacer platnom, u koji se umeće okvir paketa polja kada se paket polja koristi na okviru paketa polja.

Kopče i trake sa svake strane blizu dna se koriste za pričvršćivanje paketa polja na okvir paketa polja. Dvije pravokutne žičane petlje koje se nalaze u gornjem stražnjem dijelu paketa polja i D prstenovi na svakoj strani na dnu paketa polja koriste se za pričvršćivanje ramenog remena kada se terenski paket prenosi bez okvira paketa polja. Vodootporna torba se isporučuje za glavni odjeljak i svaki od tri vanjska džepa za održavanje suhe opreme.

ALICE Military Field Pack (veliki) - Konstrukcija i materijali u velikom paketu su slični paketu sa srednjim poljima sa razlikama koje su: mnogo veće veličine; srednji vanjski džep je veći od ostalih dvaju vanjskih džepova; i dodavanje tri mala vanjska džepa iznad većih džepova. Veliki terenski paket MORA se koristiti sa LC-1 Frame Pack okvirom.


Hot Tags: Saudijska Arabija vojska alice ruksak, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, na lageru
Srodni proizvodi
Upit