Hangzhou Fashion Outdoor Co., LtdE-mail: ricky@fashionoutdoor.com

Nas Alice ruksaci

Univerzalna digitalna siva kamera američke vojske ALICE ruksak je profesionalni vojni ruksak za osobno utovarivanje za cijelu zemlju Armije, posebno američke i europske vojske.

Pošaljite upitChat Sada

Vojska Sjedinjenih Američkih Država (SAD) je ogranak Službe oružanih snaga Sjedinjenih Država. To je jedna od sedam uniformisanih službi Sjedinjenih Država i označena je kao Vojska Sjedinjenih Država u Ustavu Sjedinjenih Država, član 2, Odjeljak 2, klauzula 1] i Zakonik Sjedinjenih Država, naslov 10, podnaslov B, poglavlje 301, Sekcija 3001]. Kao najstariji i najstariji ogranak američke vojske po redoslijedu, moderna američka vojska ima svoje korijene u Kontinentalnoj vojsci, koja je formirana (14. juna 1775.) u borbi protiv američkog revolucionarnog rata (1775). -1783) - prije nego što su Sjedinjene Američke Države osnovane kao zemlja. Nakon revolucionarnog rata, Kongres Konfederacije je 3. juna 1784. stvorio vojsku Sjedinjenih Država da zamijeni raspuštenu kontinentalnu vojsku. Vojska Sjedinjenih Država smatra da potječe od kontinentalne vojske i datira svoje institucionalno utemeljenje od porijekla te oružane sile 1775. godine.


VELIČINA I MATERIJAL: Glavni odjeljak (22.5 "V x 14.5" D x 10 "Š tri prednja džepa (9" V x 5 "L) i Dva bočna džepa - 12" V x 3.5 "

Poliester visoke gustine 1050D sa 5000mm otpornosti na vodu.

Dvostruki slojevi Vodootporni poklopac glave sa duplim šavovima, koji se može koristiti kao uslužna torbica.

Mješoviti aluminijski i željezni okvir čine ga laganim, ali jačim.

Sve debele galvanizirane metalne kopče za ojačanje

Alice_01

Alice_02

Alice_03

Alice_04 (001) \ t

Alice_05

Alice_06

Alice_07

Alice_08

Alice_09

Alice_10

Alice_11

Alice_12

Alice_13

Alice_14


Karakteristike:

Vojni ALICE ruksaci FULL SET

1x Alice ruksaci

1x okvir paketa Alice (2x naramenice, 1x pojas)

1x kućište za respirator

1x Sanitarna torbica

2x torbica za municiju

1x Bajonet žaba

1x pojas remena

1x remen

1x Vodonepropusni Liner

1x Poklopac za kantu za vodu


VELIKI KAPACITET (oko 55 litar ili 3260 kubnih inča):

Univerzalni maskirni uzorak (UCP), koji se takođe nezvanično naziva ACUPAT (vojni borbeni uniformni uzorak) ili digitalna kamuflaža (digicam), je digitalni vojni kamuflažni obrazac koji je ranije koristila vojska Sjedinjenih Država u svojoj vojnoj uniformi. Uzorak je izabran nakon što su laboratorijska i terenska ispitivanja od 2003. do 2004. pokazala da pružaju najbolje prikrivanje u mnogim različitim radnim okruženjima. To je pobijedilo deset drugih obrazaca [5], iako je UCP još uvijek mogao biti usvojen bez terenskih ispitivanja protiv drugih obrazaca, jer je to volio vojni medvjed. [6] Njen pikselirani obrazac je modifikacija MARPAT maskirnog obrasca koji koristi američki mornarički korpus čiji je uzorak sličan kanadskom CADPATcheme. [7] [8]Hot Tags: nam alice ruksaci, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, na lageru
Srodni proizvodi
Upit