Hangzhou Fashion Outdoor Co., LtdE-mail: ricky@fashionoutdoor.com

Dpm Woodland Army Rucksack

1050D Codura najlon DPM šumska kamuflaža Britanska vojska vojni ruksaci, vojna osobna oprema za utovar - PLCE

Pošaljite upitChat Sada

DPM Woodland Camouflage Vojni vojni rekviziti Britanske vojske

Britanski vojni ruksak PLCE Pattern 90 "Webbing Pack DPM Camo 1050D Cordura je usvojen u mnogim zemljama koje preferiraju vojni ruksak iz Velike Britanije, a izrađen je od 1050D High Density Cordura Nylon tkanine, tako da su njegove teksture i kvaliteta lijepe Ovaj stilski vojni ruksak ima širok i debeli pojas za pojaseve, udoban za teške nošnje, dok je velika količina ruksaka dovoljna da ratnik ponese razne vojne predmete.

PLCE_01

PLCE_02

PLCE_03

PLCE_04

PLCE_05

PLCE_06

1 (001) \ t

PLCE_08

PLCE_09

PLCE_10

PLCE_11

PLCE_12


Materijali i specifikacije:

A: Materijal materijala: 1050D Cordura najlon

B: Unutarnji materijal: 210T Nylon Taffeta

C: Tkanina: Dobra kvaliteta Nylon vlakna

D: Boja: DPM Woodland Camo

E: Glavno pakovanje Veličina: 70 * 66 * 26cm


Oprema za nošenje osobnog tereta ( PLCE ) je jedna od nekoliko trenutnih taktičkih sistema vezivanja britanskih oružanih snaga. U zavisnosti od godine dizajna i decenije uvođenja, trakasti sistem je bio označen, i obično se pominje, ili kao uzorak od 85 uzoraka , 90 uzorak ili 95 uzorak .


Svrha PLCE sistema je da zadrži sredstva pomoću kojih jedan britanski vojnik može raditi 48 sati ili obavljati zadatak specifičan za misiju. Predmeti i komponente mogu uključivati različite municije i pomoćna sredstva za oružje, trostruki alat za ukopavanje, bajonet, hranu i vodu (uključujući sredstva za zagrijavanje vode i pripremu hrane), kemijsku, biološku, radiološku i nuklearnu (CBRN) zaštitnu odjeću. i komunikacijsku opremu. Vojnici će često nositi i druge lične predmete kao što su vodootporna odjeća i dodatne čarape.


Materijal ometajućeg uzorka (DPM) je uobičajeno ime maskirnog obrasca koji koriste britanske oružane snage, kao i mnoge druge vojske širom svijeta, posebno u bivšim britanskim kolonijama kao što je Kenija.

Glavne varijante DPM-a su četverobojni šumski uzorak i desertni uzorci u dvije, tri ili četiri boje. Woodland Pattern DPM je korišten sa srednje teškom No.8 umjerenom borbenom haljinom (c.1966 / 1968) i laganom No.9 tropskom borbenom haljinom (c.1976). Kasniji Desert Pattern DPM (c.late 1980) je označen kao No.5 Desert Combat Dress.

DPM je takođe proizveden u crno / belo / sivo Urban DPM, u raznim plavim tonovima, pa čak iu purpurama (ovo poslednje za Swazi Royal Guard).

DPM je ukinut u britanskoj vojnoj službi, zamijenjenoj Multi-Terrain obrascem. [2]


Hot Tags: dpm šumski vojni ruksak, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, na lageru
Srodni proizvodi
Upit