Hangzhou Fashion Outdoor Co., LtdE-mail: ricky@fashionoutdoor.com

Kenya Police Tasks Backpacks

PLCE traka Uzorak 90 ”Kenija Policija Zadaci Naprtnjače, Ruksak s Assault Vest, 900D Poliester s dvostrukim slojem PU, Duty Ammo Carrying System

Pošaljite upitChat Sada

Vojni saveti:

Kenijska policijska služba je nacionalno tijelo zaduženo za provedbu zakona u Keniji. Iako je organizovana na nacionalnom nivou, svaka grupa izveštava komandanta Županijske policije, koji zauzvrat deli svoje snage na lokalne policijske odjele sa sjedištem u lokalnim policijskim stanicama. Svi ovi elementi se izvještavaju u policijskom štabu Kenije u Nairobiju, a nekoliko specijalističkih elemenata, kao što je policijska škola u Keniji, zapovijedaju izravno odavde. Administrativnoj policijskoj službi se komanduje kroz hijerarhiju odvojenu od hijerarhije nacionalne policije Kenije. Za druga tijela državne sigurnosti vidjeti provedbu zakona u Keniji.

PLCE trakasti sistem je proizveden od dvoslojnog 900 Denier interno gumiranog Cordura najlona, dugotrajne i tvrde tkanine. Kombinacija maslinovog tkiva od istog materijala ("900 D"), zajedno sa raznovrsnim plastičnim zatvaračima (ITW Nexus), pričvršćivačima za čičak i čičak (Velcro) i anti-magnetnim štipaljkama ("Pull the Dot") ).

Vrećice se otvaraju i zatvaraju sa španjolskim pričvršćivačima, mogu se zatvoriti na dva različita načina, brzo otpuštanje ili sigurno. Mali delovi čičak, ušiveni sa unutrašnje strane poklopaca vrećica, i gornji prednji dio vrećica, omogućuju lako i lako pričvršćivanje. Dodati prigušivač trake omogućuju da ih pokrivaju kada nije potrebno.

Standardna torbica za municiju, kako je izdata ("Torbica, municija, univerzalna, DPM, IRR.") Ima dva džepa; Jedinstvene džepne verzije ("Pouch, Ammunition (Other Arms), DPM, IRR.") dostupne su za one pojedince koji ne moraju nositi toliko municije. Torbice za držanje municije su u početku sadržavale traku za razdvajanje koja je držala dva magazina u odvojenim odeljcima i eliminisala zveckanje. Neki vojnici, pogotovo vojnici pešadije, često su skidali ove pregrade kako bi olakšali umetanje i uklanjanje časopisa. Takođe su otkrili da će tri časopisa udobno i bez prevelike buke stajati, što daje ukupan kapacitet od dvanaest časopisa po osobi u standardnoj borbenoj konfiguraciji. Naknadne vrećice za municiju proizvedene su bez razdjelnika, jer se nije smatralo da je osam časopisa dostatno za trajnu borbu s neprijateljem. Bez razdjelnika, svaka vrećica sada može alternativno sadržavati jednu granatu.

PLCE_01

PLCE_02

PLCE_03

PLCE_04

PLCE_05

PLCE_06

1 (001) \ t

PLCE_08

PLCE_09

PLCE_10

PLCE_11

PLCE_12

Godine 1997. Agencija za odjevnu i tekstilnu industriju (DCTA) je odlučila da se oprema tipa 90 (pešadijska) rasporedi i izda u sledećem kapacitetu.

· 01. 1x nosač, alat za učvršćivanje.

· 02. 2x torbica, ruksak.

· 03. 1x nosač, kantica za vodu.

· 04. 2x torbica, municija, univerzalna.

· 05. 1x torbica, uslužni program.

· 06. 1x Haversack, Respirator.

· 07. 1x Yoke, Main.

· 08. 1x Yoke, Pouch Side, Rucksack.

· 09. 2x Remen, Pouch Side, Yoke.

· 10. 1x pojas, struk (odgovarajuće veličine).

11. 2x traka, uslužni program, O / D, IRR.

· 12. 1x bajonet, žaba, DPM, IRR.

13. 1x ruksak (pešadija) (odgovarajuće veličine).

· 14. 1x Torba, Insertion, Rucksack.

· 15. 2x vreća, umetak, torbica, strana, ruksak.

· 16. 1x Torba, Transparent, PLCE, Ruksak.

· 17. 2x vrećica, prozirna, PLCE, torbica, strana, ruksak.

Danas je standardno izdanje, u zavisnosti od delatnosti, promenjeno na dva prednja torbica (torbica, municija, univerzalna, DPM, IRR.) Umesto na jednu. U tu svrhu se često dodaju privatno kupljene flaše za vodu ili torbice za uslužne delove i jastučići za kukove. Torbica sa alatom za učvršćivanje (nosač, kućište alata za učvršćivanje, DPM, IRR.) Se ponekad koristi kao alternativna vrećica za bocu s vodom.

Multi Terrain Pattern (MTP) PLCE zamjenjuje sve PLM PLM-a kao matičnu opremu za britanske oružane snage, ovaj program je započeo 2015. godine.

Assault Vest

Novi standardno izdanje opreme (prsluk, man, opšte namene) koje je dizajnirano za nošenje osnovnih stvari na sigurnijoj platformi od originalnog PLCE sistema.

Sastoji se od tipičnog dizajna prsluka, pričvršćenog s tri ITW Nexus kvačice. Dve torbice sa trostrukom municijom nalaze se na levoj strani kaputa, zajedno sa torbicom, malom torbicom i džepom sa unutrašnjom futrolom. Desna strana je slična, ali sa tri velika torbica za uslužni program, zajedno sa malom torbicom i opet sa džepom sa zatvaračem sa držačem za notes. Sve vrećice se otvaraju i zatvaraju ITW Nexus kvačicama, kao i olujne brtve.

Prsluk je podešen kroz četiri pričvrsna elementa za pričvršćivanje i traku, ramena su podesiva sa Velcro materijalom. Koncept je da se osigura siguran sistem za nošenje tereta koji se udobno uklapa preko karoserije. Postoje različiti tipovi ovog prsluka u zavisnosti od godine proizvodnje. Izvornici su opisani gore, ali noviji modeli imaju petlje na lijevoj strani za bajonet žabu, kvačice za veliku vrećicu za hidrataciju, nazive zakrpe na lijevoj strani i malu torbicu. Nedavno, španjolski jezičak za pričvršćivanje se ponovo ugrađuje, umjesto ITW Nexusclipsa.

Standardni napadni prsluk za izdavanje, u zavisnosti od operativnih zahtjeva, dostupan je u maskirnom uzorku materijala za ometanje uzorka (DPM) ili u maskirnom obrascu Desert DPM ('' DDPM ''). Komercijalne varijante su dostupne u više boja, kao što su crni, zeleni ili američki kamuflažni uzorak Desert Camouflage Uniform.


Budućnost

Većina drugih zemalja razvija ili je razvila modularnije sisteme nosivosti, kao što je Modularna oprema za nošenje laganog tereta (MOLLE), koja se široko koristi u većini ogranaka Oružanih snaga Sjedinjenih Država. Nakon ovog značajnog poboljšanja, Ladder sistem za privitak torbica (PALS) je uključen u Osprey Body Armor (OBA) platformu, koja se trenutno izdaje britanskim trupama na operacijama širom svijeta.

Daljnji međunarodni razvoj utjecaja i interesa uključuje platformu Infanterist der Zukunft (IdZ), platformu Fantassin à Équipements et Liaisons Intégrés (FÉLIN), platformu norveškog modularnog Arktičkog mrežnog vojnika (NORMANS) i budućeg pješačkog vojnika kao sistema (F) -INSAS) platforma, koju su planirali da sprovedu indijske oružane snage u 2020. godini. Ministarstvo odbrane (MO) nije najavilo takve sofisticirane planove programa britanskog vojnika za budućnost.

U 2015. godini, platforma za osobnu zaštitnu opremu i sustav tereta (VIRTUS), sada se izdaje jedinicama za visoku spremnost.

Zbog uvođenja i stalnog poboljšanja zaštitne opreme, kao što je Osprey Body Armor (OBA), PLCE sistem trake je nespojiv tako da Osprey Mk 4 ima MOLLE pojas i pod oklopnim jarmom kako bi se Osprey vrećice koristile kao oprema za pojas.

Nakon prvog predstavljanja 1989. godine, PLCE u svojoj sadašnjoj MTP formi je i dalje u pitanju oprema za britansku jezgru koja je kompatibilna sa ECBA oklopom i kacigom Mk 6 i 7, sa Osprey izdatim za neupotrebljenu pješadiju, ostavljajući Virtus izdat pješačkom komandantu i Padobranske jedinice


Hot Tags: kenya policija zadaci ruksaci, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, na lageru
Srodni proizvodi
Upit