Hangzhou Fashion Outdoor Co., LtdE-mail: ricky@fashionoutdoor.com

Saudijska Arabija Military Rucksack

1050D Codura najlon srebrni pijesak 90 uzorak trake PLCE sustav Saudijska Arabija vojni ruksak,

Pošaljite upitChat Sada

Saudijska Arabija Military Rucksack

Kraljevske saudijske kopnene snage (KSA) (arapski: القُوَّاتُ البَرِّيَّةُ المَلَكِيَّة السُّـعُودِيَّة), također nazvane Saudijska arapska vojska (arapski: الجَيْشُ العَرَبيّ السُّـعُودِيَّ Al-Jaysh Al-Araby al-Saudi), su najveća grana Saudijske Arabije Oružane snage. Šef Saudijskog generalštaba do 2011. bio je feldmaršal Saleh Al-Muhaya.

Originalni British Army Army PLCE vojni ruksak i koristi ga vojska Saudijske Arabije. Jedan veliki 90-litreni glavni odjeljak. Glavno pakovanje se može sažeti pomoću traka na bočnim stranama, što je dobra karakteristika kada vam nije potrebno da je potpuno napunite. Široki, dobro podstavljeni, podesivi pojasevi i naramenice. Torbica na vrhu poklopca. Mali vanjski džep na donjem dijelu leđa.

Dva odvojiva torbica od 10 litara.

PLCE_01

PLCE_02

PLCE_03

PLCE_04

PLCE_05

PLCE_06

1 (001) \ t

PLCE_08

PLCE_09

PLCE_10

PLCE_11

PLCE_12

Materijali i specifikacije:

A: Vanjska tkanina: 1050D Cordura najlon 2 sloja PU premaza

B: Unutarnja tkanina: 201T Taft

C: Traka: Visoka gustina najlona

D: Kopča: Brzo otpušta najlonsku kopču

E: Boja: Srebrni pijesak

F: Upotreba: višenamenski sistem dnevnih vreća za vojnu upotrebu

F: Veličina tijela: 70 * 66 * 26cm


PLCE trakasti sistem je proizveden od dvoslojnog 1000 Denier interno gumiranog Cordura najlona, dugotrajne i tvrde tkanine. Kombinacija maslinovog tkiva od istog materijala ("1000 D"), zajedno sa raznovrsnim plastičnim zatvaračima (ITW Nexus), pričvršćivačima za čičak (Velcro) i antimagnetnim zatvaračima ("Pull the Dot") ).

Zbog uvođenja i stalnog poboljšanja zaštitne opreme, kao što je Osprey Body Armor (OBA), PLCE sistem trake je nespojiv tako da Osprey Mk 4 ima MOLLE pojas i pod oklopnim jarmom kako bi se Osprey vrećice koristile kao oprema za pojas.

Nakon prvog predstavljanja 1989. godine, PLCE u svojoj sadašnjoj MTP formi je i dalje u pitanju oprema za britansku jezgru koja je kompatibilna sa ECBA oklopom i kacigom Mk 6 i 7, sa Osprey izdatim za neupotrebljenu pješadiju, ostavljajući Virtus izdat pješačkom komandantu i Padobranske jediniceHot Tags: Saudijska Arabija vojni ruksak, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, na lageru
Srodni proizvodi
Upit