Hangzhou Fashion Outdoor Co., LtdE-mail: ricky@fashionoutdoor.com

Talijanska vojska Molle Assault Pack

AKmax 145L 1000D Najlon Vojna Talijanska vojska MOLLE Assault Pack, Veliki Kapacitet, 2 odvojiva Utility Side Pouch, 1 prednji Assault Day Pack sa Hydration Bladder

Pošaljite upitChat Sada

Talijanska vojska (talijanski: Esercito Italiano) je kopnena komponenta talijanskih oružanih snaga Talijanske Republike. Istorija vojske seže do ujedinjenja Italije 1850-ih i 1860-ih. Vojska se borila u kolonijalnim angažmanima u Kini, Libiji, sjevernoj Italiji protiv Austro-Ugarske tokom Prvog svjetskog rata, Abisiniji prije Drugog svjetskog rata iu Drugom svjetskom ratu u Albaniji, Grčkoj, Sjevernoj Africi, Rusiji i Italiji. Tokom hladnog rata, vojska se pripremala za odbranu od invazije Varšavskog pakta sa istoka. Od završetka Hladnog rata, vojska je doživjela opsežne mirovne operacije i borbe u Afganistanu i Iraku. Njegova najpoznatija borbena vozila su borbena vozila Dardo pješadije, razarač tenka Centauro i tenk Ariete, a među svojim avionima helikopter za napad Mangusta, nedavno raspoređen u misijama UN-a. Sedište Generalštaba Vojske nalazi se u Rimu, u pozadini Predsedničke palate. Vojska je dobrovoljna snaga aktivnog osoblja.

MOLLE (izgovara se /ˈmɒl.liː/, sličan u izgovoru na ime Molly) je skraćenica za Modular Lightweight Load-Equipment. Koristi se za definiranje trenutne generacije nosivih uređaja i ruksaka koje koristi određeni broj oružanih snaga NATO-a, posebno britanske vojske i vojske Sjedinjenih Država.

Italijanska vojska MOLLE Assault paket sadrži ručku za nošenje i evakuaciju u slučaju nužde.

Leđa su oblikovana tako da pružaju najbolju udobnost korisniku, naramenice su gusto podstavljene i podesive sa trakama i fastex kopčama. Veliki glavni odjeljak je interno podijeljen sa jednom vezom. Možete pristupiti dnu pakovanja vanjskim zatvaračem.

Molle_01

Molle_02

Molle_03

Molle_04

Molle_05

Molle_06

Molle_07

Molle_08

Molle_09

Vodootporni najlon pokriva se u džepu na poleđini gornjeg poklopca.

Dva odvojiva džepa sa naramenicama nalaze se sa strane ruksaka. Ova dva džepa se mogu odvojiti od cijelog ruksaka s dva zatvarača.

Odvajanjem ova dva džepa i spajanjem zajedno dobijate treći pomoćni ruksak.


Hot Tags: italijanska vojska molle jurišni paket, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, na lageru
Srodni proizvodi
Upit