Hangzhou Fashion Outdoor Co., LtdE-mail: ricky@fashionoutdoor.com

Uk Vojska Vojni ruksaci

AKmax 1050D Nylon Codura Multicam kamuflaža UK Army vojni ruksaci, fini izbor za planinarenje, lov, bug out ruksak

Pošaljite upitChat Sada

Akmax Velika Britanija Army Military Rucksacksx

Britanska vojska je glavna kopnena ratna snaga Ujedinjenog Kraljevstva, dio britanskih oružanih snaga. Od 2018. godine, britanska vojska se sastoji od nešto više od 81.500 obučenih redovnih (stalno zaposlenih) i nešto više od 27.000 obučenih rezervnih (honorarnih) osoblja.

BUNDLE UKLJUČUJE: 72hr taktički vojni ranac za preživljavanje (40L), hidratacijska mjehura (2.5L), prijenosna lopata za kampiranje, GID para kabel (25 '), vodootporni uslužni slučaj koji sadrži 25 predmeta za opstanak u slučaju nužde (vidi galeriju slika),

Molle_01

Molle_02

Molle_03

Molle_04

Molle_05

Molle_06

Molle_07

Molle_08

Molle_09

AVANTURA SPREMNA IZVAN KUTIJE: Ovaj paket je posebno dizajniran da bude praktična i pristupačna baza za početak stvaranja ultimativne vreće za preživljavanje. Prethodno popunjena sa odabranim artiklima, neophodnim i važnim ako se uhvati u produženom periodu u divljini.

TOUGH & VERSATILE: Sposoban za rukovanje avanturom od 72h u pustinji koja je potpuno proširena (40L), torba može da se spusti na 22L za veliku putničku torbu ili dnevnu ambalažu.

SAVRŠEN POKLON: I pristupačan i jedinstven. To čine velike darove za vojnika, sportiste ili preživjele u porodici. Znate nekoga ko voli otvoreni prostor? Uštedite dodatnih 10% kada kupite 2 ili više.


Hot Tags: uk vojne vojne naprtnjače, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, na lageru
Srodni proizvodi
Upit